Dag 2! :-)


Har jag märkt nån skillnad idag?? Hmm… det har inte ens gått 24 timmar så jag förväntar mig inte så mkt :-) Har inte mätt mig men inte gått ner i vikt iaf…

Däremot har jag inte varit lika hungrig som vanligt… Så det kan nog stämma, att det tar bort lite sug… Däremot nåt jag inte gillar med krämen är att den stinker!!! Ok, det luktar inte illa men den luktar starkt, lite likt linnement typ… Man undrar ju om nån annan känner det av mig liksom…   Återstår att se när sambon kommer hem på torsdagkväll *s* Undrar säkert vad jag pysslar med :-)

Annars idag är det mera regn och STORM. Det blåser nåt hemskt mkt. Har fått lägga på pressen på nytt 2  ggr som är på plankhögen *morr* spelar liksom ingen roll vad jag än lägger på… Men men… 

Inga kommentarer

Inga kommentarer ännu.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lämna en kommentar


Marie´s liv & sånt is proudly powered by WordPress and themed by Mukka-mu

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu